Tanım: Dışını çevreleyen kabuğu ile birlikte iç fındık.
Boylar: 17mm+, 18mm+, 19mm+
Kullanım alanları: Sade, kavrulmuş veya kavrulmuş tuzlanmış şekilde çerezlik olarak tüketilir.
25/50/80 kg. jüt çuvallar.
Tanım: Dışındaki kahverengi zarı ile birlikte naturel iç fındık.
Boylar: 9-11mm, 11-13mm, 13-15mm, 14-16mm veya 1-2 mm aralıklarla 9mm-16mm arası boylarda.
Kullanım Alanları: Çerezlik olarak ve pastacılıkta kullanılmaktadır.
25/50/80 kg. jüt çuvallar, 25/40 kg. kağıt torbalar, 5/10/12,5/20/25 kg. şeffaf, renkli, alüminyum vakum poşetlerde kartonlu veya kartonsuz, 500/700/800/1000 kg. big bag.
Tanım: Naturel iç fındık ısıl işlemden geçirilerek fındığın üzerindeki zar soyulmakta ve ürün %5 zarlı, %4-5 arası istenilen rutubet seviyesinde beyazlatılmış iç fındık halini almaktadır.
Boylar: 9-11mm, 11-13mm, 13-15mm veya 1-2 mm aralıklarla 9mm-15mm arası boylarda.
Kullanım Alanları: Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
25/50 kg. naylonlu jüt çuvallar, 25/40 kg. kağıt torbalar, 5/10/12,5/20/25 kg. şeffaf, renkli, alüminyum vakum poşetlerde kartonlu veya kartonsuz, 500/800/1000 kg. big bag.
Tanım: Naturel iç fındık ısıl işlemden geçirilerek fındığın üzerindeki zar soyulmakta ve ürün %5 zarlı, %0,8-3 arası istenilen rutubet seviyesinde kavrulmuş iç fındık halini almaktadır.
Boylar: 9-11mm, 11-13mm, 13-15mm veya 1-2 mm aralıklarla 9mm-15mm arası boylarda.
Kullanım Alanları: Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
25/50 kg. naylonlu jüt çuvallar, 25/40 kg. kağıt torbalar, 5/10/12,5/20/25 kg. şeffaf, renkli, alüminyum vakum poşetlerde kartonlu veya kartonsuz, 500/800/1000 kg. big bag.
Tanım: Naturel, kavrulmuş veya beyazlatılmış iç fındığın daha küçük parçalara kesilmesi sonucunda elde edilmektedir.
Boylar: 0-12 mm arasında istenilen boy aralıklarında veya 0-4mm, 1-3mm, 2-4mm, 3-5mm, 4-8mm, 5-11mm, 7-11mm ve 0-10mm boylarda.
Kullanım Alanları: Pastacılıkta, kahvaltılıklarda, dondurma, bisküvi ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
25/50 kg. naylonlu jüt çuvallar, 25/40 kg. kağıt torbalar, 5/10/12,5/20/25 kg. şeffaf, renkli, alüminyum vakum poşetlerde kartonlu veya kartonsuz, 500/800/1000 kg. big bag.
Tanım: Naturel veya beyazlatılmış iç fındığın uzunlamasına dilinmesi sonucunda elde edilmektedir.
Boylar: 0,7-1mm, 0,8-1,2mm, 1-1,2mm, 1-1,5mm.
Kullanım Alanları: Pastacılıkta ve kahvaltılıklarda kullanılmaktadır.
25/50 kg. naylonlu jüt çuvallar, 25/40 kg. kağıt torbalar, 5/10/12,5/20/25 kg. şeffaf, renkli, alüminyum vakum poşetlerde kartonlu veya kartonsuz, 500/800/1000 kg. big bag.
Tanım: Naturel, kavrulmuş veya beyazlatılmış iç fındığın öğütülmesi sonucunda elde edilmektedir.
Boylar: 0-1,5mm, 0-2mm, 0-3mm.
Kullanım Alanları: Pastacılıkta, bisküvi, dondurma ve çeşitli sağlıklı gıdalarda kullanılmaktadır.
25/50 kg. naylonlu jüt çuvallar, 25/40 kg. kağıt torbalar, 5/10/12,5/20/25 kg. şeffaf, renkli, alüminyum vakum poşetlerde kartonlu veya kartonsuz, 500/800/1000 kg. big bag.
Tanım: Kavrulmuş iç fındığın iyice ezilip püre haline getirilmesi ile elde edilmektedir. Koyu, orta ve açık olmak üzere üç çeşidi vardır.
Boylar: 20-80µ arası müşteri talebi doğrultusunda.
Kullanım Alanları: Pastacılıkta, çikolata, bisküvi, dondurma ve gofretlerde kullanılmaktadır.
30/60/200/220 kg. gıdaya uygun plastik variller, 20/55/200 kg. metal variller, 1000 kg. tanklarda.